ablakfólia.hu főoldal
Magunkról Bemutatóterem Folyamatok Árajánlatkérés Ajánlóink Kapcsolat Állás  
  


Bemutatóterem
1115 Budapest, Ildikó u. 8
Telefon: (1) 445-2812
E-mail: bterem@ablakfolia.hu

Termékweblapjaink
Ön most cégünk ablakfólia termékeivel foglalkozó termék­weblapját kereste fel, az ablakfólia.hu-t.
További termékweblapjaink: www.napellenző.com, www.szalagfüggöny.com, www.redőny.com.
Teljes árnyéko­lástechnika­i termékkínálatunkat megtalálja a cég központi honlapján: www.jozsa.hu.

Ajánlónk Czene Attila

további megbízóink

Biztonsági fólia, hővédelmi üvegfólia
Cégünk a piacvezető Llumar üvegfólia-gyár termékeit forgal­mazza. Üveg­felületekre bizton­sági fólia minden esetben java­solt, amikor a nyílászáró betörők által megközelíthető helyen van. Az általunk használt biztonsági fólia MABISZ tanúsít­vánnyal rendelkezik. Az üvegfólia alkalmazása nagyban elősegíti a lakások, irodák hűvösebbé tételét. Árnyékolás­technikai bemutató­termünkben mind biztonsági fólia, mind reflexiós üvegfólia termékeinket valós környezet­ben, ablak­on is megtekintheti.


Általános jellemzők - üvegfólia, biztonsági fólia

Általános jellemzők - üvegfólia, biztonsági fóliaÜVEGFÓLIA - TERMÉKISMERTETŐ

Az üvegfólia, fényvisszaverő ablakfólia diszkrét védelmet nyújt a túlságosan erős fény és hő ellen, de néhány típusú üvegfólia (pl. biztonsági fólia) betörésvédelmi funkciót is elláthat. Az általunk használt biztonsági fólia típusok a Magyar Biztosítók Szövetsége által bevizsgáltak és ajánlottak, amit az általuk kiadott tanúsítvány is igazol, ezért az így védett ingatlanok kedvezőbb feltételekkel biztosíthatók.
Cégünk az amerikai Llumar üvegfólia termékeit használja, amely a világ egyik vezető gyártó­jaként a legszigorúbb követelményeknek és az ISO 9001-es szabványnak is megfelelő, hosszú élettartamú üvegfólia típusokat állít elő.
Az ablakfóliák az üveg belső, azaz a helyiség felőli oldalára kerülnek felhelyezésre.

REFLEXIÓS ÜVEGFÓLIA, FÉNYVISSZAVERŐ ÜVEGFÓLIA

Bútorok, szőnyegek és más lakberendezési tárgyak napsugárzás káros hatása elleni védelmét szolgálja a teljesen áttetsző, víztiszta UV-szűrős ablakfólia (más néven tükörfólia). A fény- és hővisszaverő üvegfólia emellett színüktől függően különböző mértékben csökkenti a bejutó hő mennyiségét és csökkenti vagy megakadályozza a belátást is.

BIZTONSÁGI FÓLIA

A színezett biztonsági ablakfólia elsődlegesen betörésvédelmi célokat szolgál, de egyben esztétikai, illetve fény- és hővisszaverő funkciókat is betölt. Legkeresettebb azonban a biztonsági fólia víztiszta változata, ami láthatatlan védelmet nyújt. 

Az ablakfóliák tulajdonságait ide kattintva tekintheti meg.